“АГРОДРИП-ЗАХРА”ООД предлага широка гама висококачествени фолиа, предназначени за нуждите на фермерите, занимаващи се със зеленчукопроизводство на открити площи и в оранжерии. Дебелина от 7 до 125микрона. Широчина от 1 до 16м.

Полиетиленови покрития

Полиетиленови покрития

1. За оранжерии и тунели

Едногодишно, двугодишно и тригодишно стабилизирано фолио, което се използва за покриване на оранжерии и тунели.

За производството му се използват висококачествени суровини идобавки, коитоповишават механичните му свойства, правейки го много издражливо при продължително излагане на пряка слънчева светлина. Съдържа същоUVабсорбенти, коитозащитават растенията в оранжерията от UV радиацията.

Термофолио – намалява загубата на топлинна енергия в оранжерията. Отвежда водните капки, получени в следсвие на конденз в долния на оранжерията, запазвайки листата на растенията сухи,което намалява риска от болести.

2. За мулчиране

Мулчиращ филм-предлага се в 4комбинации:

– черно-черно,

– черно-бяло,

– черно-кафяво,

– черно-сребристо.

Дебелината на фолиото е от15 до 40 микрона.

Мулчиране

Мулчиране

Прилага се директно в/у почвата около растението. Предпазва от вредни плевели като ги задушава и убива. Повишава температурата на почвата,като с това спомага за по-бързото плододаване, особенно при ранните зеленчуци.

Мулчиране

Мулчиране

Запазва почвената влага, намалявайки изпаренията,с което се ограничава риска от болести по зеленчуковите култури. Друг позитивен ефект от мулчирането е намаляването на поливните и торови норми, с което си спестяваме значителни разходи на средства и време.

Мулчиране

Мулчиране